Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

'Vers Gemak Avond' voor AGF-specialisten bij Willem Dijk

Afgelopen woensdag 25 november heeft Willem Dijk AGF een Vers Gemak Avond georganiseerd voor AGF specialisten. Tijdens deze avond kwamen nieuwe concepten aan bod waaronder die van ADN "Groenteman met Ster" en presenteerde Food Impuls het nieuwe concept 'Uw Gezonde Keuken'. Er was een buitengewoon hoge opkomst.

Als eerste spraken Mark van Heemskerk en Jasper Kuitems van ADN over de wedstrijd "Groenteman met Ster", hierbij werd vooral verteld wat het inhoudt en wat het kan betekenen voor een AGF speciaalzaak. Ga de uitdaging aan met jezelf! Bouw met je medewerkers aan een sterwaardige speciaalzaak. Ontvang handvatten voor verbeteringen door nauwkeurige beoordelingen en professionele begeleiding. Ga voor 1, 2 of 3 sterren en maak het verschil ten opzichte van de concurrentie.Klik hier voor de fotoreportage

Sterren
Vervolgens sprak ondernemer Berry van Kruistum van Uw Slager het Pleintje over de praktijk om te werken met "sterren" en de weg er naar toe in deze wedstrijd. Berry heeft dit jaar zijn tweede ster ontvangen. De enthousiaste Berry sprak over toegevoegde waarde, wat het doet met je personeel, de klanten en omzet. Een passievol en trots verhaal. Hierin kwam vooral naar voren dat een AGF speciaalzaak niet moet denken dat het niet lukt maar het moet gewoon moet doen.

Tot slot kwam er een presentatie van Albert-Peter Veldkamp van Food Impuls over "Uw Gezonde Keuken". Een concept wat gaat over gezonde kant-en-klaar maaltijden. Met dit complete concept kan de speciaalzaak lekkere en gezonde maaltijden maken in korte tijd. Het concept wordt compleet ondersteund met folders, posters, recepten, acties, marketing en producten. De ondernemer hoeft dus niet meer na te denken.

Klik hier voor de fotoreportage

Na de presentaties was er ruimte voor vragen en ontstonden er gezonde discussies.
Aansluitend was er een proeverij, waar de gasten een aantal gerechten kon proeven van het concept Uw Gezonde Keuken gemaakt door DEG Simon Dragt en natuurlijk waren er ook andere lekkernijen te proeven. Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen te discussiƫren en te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen. Zo werden nieuwe ideeƫn met elkaar gewisseld, maar ook samen gedacht over oplossingen voor obstakels. "Kortom het was een inspirerende, leerzame, gezonde en gezellige avond. Een echte Vers Gemak Avond", besluit Willem Dijk.