Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 november t/m 2 december 2015

Postuma organiseert driedaagse studiereis naar Valencia

Postuma vindt het belangrijk dat haar klanten met veel kennis van zaken deze winter de Spaanse sinaasappelen gaat verkopen. Daarom organiseert de groothandelaar in samenwerking met haar leverancier een studiereis naar het Spaanse Valencia en zullen we daar een bezoek brengen aan een van de bekende TOP merken voor de Spaanse navelia en navellate, namelijk het merk Cordero, (Spaans voor Lammetje). Waarom dit merk, wat is de zorg en aandacht van onze Spaanse leverancier en wat is het verhaal achter het citrus van dit merk? Daar krijgen de deelnemers tijdens de reis een antwoord op.

Daarnaast biedt de studiereis de gelegenheid om met collega's te netwerken, discussiƫren, lachen en serieuze zaken bespreken op een ontspannen manier.
Nog een thema van de reis zal zijn: de presentatie van onze mooie producten. Hoe doen ze dat in het Spaanse land? We bezoeken de markthallen van Valencia - een waar genoegen om daar rond te kijken - en u heeft de mogelijkheid om zelf te shoppen in het centrum of in El Corte del Ingles, een van de grootste supermarktketens in Spanje.

Valencia is uitgegroeid tot de op twee na grootste van stad Spanje. Het is goed toeven in deze stad met 300 zondagen per jaar, waar de paella is ontstaan en de sinaasappel groeit en bloeit.Programma

Maandag
Aankomst, inchecken en vrije tijd.

Dag 2, dinsdag 1 december 2015
Ontbijten in het hotel is mogelijk vanaf 7 uur. Er staat een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Na het ontbijt vertrekt u om 9 uur met de bus naar de citrusboomgaarden van Cordero en aansluitend bezoekt u het pakstation. De leveranciers Cordero en Dutch Green bieden u tussen de middag een uitgebreide Spaanse lunch aan. Na deze
lunch volgt nog een bedrijfsbezoek bij Zumex in Valencia.

Rond 18.00 uur verwachten we terug te zijn in het hotel waar u de tijd heeft tot 20.00 om u op te frissen voor het diner. Het diner vindt plaats in Restaurant Sagardi en wordt u aangeboden door Postuma AGF. Het restaurant bevindt zich op enkele minuten loopafstand van uw hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 3, woensdag 2 december 2015
Ontbijt in het hotel wederom mogelijk vanaf 7 uur. Om 10.20 uur wordt u opgehaald voor een begeleide fietstour door Valencia. De fietstocht voert langs het centrum, de rivierbedding en de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Onderweg maakt u een koffiestop op een mooi terras. De fietstocht eindigt om 13.00 uur en na het inleveren van de fietsen wordt u begeleid naar de Centrale Markt. Hierna kunt u de middag naar eigen inzicht invullen. Wellicht heeft u tijdens de fietstocht leuke ideeƫn opgedaan om invulling te geven aan de middag? Zorgt u er in ieder geval voor dat u om 18.00 terug bent bij het hotel om uw bagage op te halen. Om 18.15 vertrekt de bus vanaf het hotel naar de luchthaven van Valencia voor uw terugvlucht.
Publicatiedatum: