20 en 21 januari 2016

Fruitbedrijven samen op Plein van de Toekomst tijdens Fruitteelt Vakbeurs

Op 20 en 21 januari 2016 zullen zeven bedrijven uit het Rivierenland gezamenlijk deelnemen aan de Fruitteelt Vakbeurs in Houten. Fruitteelt Loonwerk en Commissiehandel JE de Ruiter, Gebr. Bonenkamp, Interpomp, J.C. van Kessel Groep, Service 2 Fruit, Solar Comfort en Van Kempen Koudetechniek slaan de handen in één op het Plein van de Toekomst.

"We hebben onderling veel raakvlakken," legt Adrie van Kessel, directeur van de J.C. van Kessel Groep uit. "In de eerste plaats staat het ontzorgen van de klant voorop bij alle bedrijven. Daarnaast hebben we allemaal een toekomstgericht visie. Elk van de bedrijven is in zijn discipline koploper in de markt. Vandaar dat we met deze innovatieve groep kiezen voor het Plein van de Toekomst." Ditrich van Est van Interpomp vult hem aan. "Professionele fruittelers die hun bedrijf toekomstbestendig willen maken of houden kunnen op 1 stand alle ontwikkelingen zien. Zo kan je in korte tijd helemaal op de hoogte zijn en alle vertegenwoordigers spreken."

De Fruitteelt Vakbeurs wordt georganiseerd door Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). Het is de enige meerdaagse landelijke vakbeurs voor de professionele fruitteler. De samenwerkende ondernemingen staan op het Plein van de Toekomst in hal 2.

Meer informatie:
J.C. van Kessel Groep
Renny Vos
E: rvos@jcvankessel.nl
www.jcvankesselgroep.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven