Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daily Fresh Radish nieuw lid Dutch Specials

Daily Fresh Radish is lid geworden van Dutch Specials, een samenwerking van telers van speciale groenten en fruit. Het samenwerkingsverband ziet de radijs van John en Dennis Grootscholten als een waardevolle toevoeging op het assortiment.Daily Fresh Radish
Daily Fresh Radish staat voor John en Dennis Grootscholten. De broers zijn zonen van een tuinder die via een bijbaantje toevallig allebei in de radijs terecht kwamen. Inmiddels zijn zij gespecialiseerd in het telen en dagelijks verwerken van verse radijs. Kwaliteit is belangrijk voor hen; alleen producten van een goede constante kwaliteit worden via Best of Four aan de afnemers geleverd. De radijs kan dankzij moderne technieken snel en flexibel verpakt worden in alle soorten verpakkingen die de klant maar wil.

Momenteel is hun bedrijf (9 ha) een van Nederlands grootste en modernste radijskwekerijen. Eén op de tien radijzen in Nederland komt uit hun kas. Elke dag wordt via een prachtig rotatiesysteem geoogst.

"Samenwerken heeft voor ons een grote meerwaarde", aldus John en Dennis. "We zijn er nog steeds van overtuigd dat het misschien wel de belangrijkste factor is; het samen eens zijn en van elkaar op aan kunnen en doen waar je goed of sterk in bent."

Voor meer informatie:
Daily Fresh Radish B.V.
Hoge Geest 25
2671 LK Naaldwijk
John: 0031 (0)6 51 59 28 38
Dennis: 0031 (0)6 54 24 44 14
F: 0031 (0)174 64 10 79
E: [email protected]
www.dailyfreshradish.nl
Publicatiedatum: