Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Woensdag 25 november

Wedstrijd Groenteman met een Ster verhoogt kwaliteit AGF-branche

Willem Dijk nodigt groentespecialisten uit om deel te nemen aan Groenteman met een Ster. De wedstrijd heeft volgens Willem Dijk veel voordelen. "Niet alleen voor de ondernemer maar ook voor de gehele branche. Het algemene belang is het branchebreed verhogen van de kwaliteit en het verbeteren van het imago van de groentespeciaalzaak."

Programma
De eerste spreker is Mark Heemskerk van ADN. Hij zal vertellen wat 'Groenteman met Ster', inhoudt en wat dat voor u als speciaalzaak kan betekenen. Spreker is Perry van Kruistem, eigenaar van Slagerij 't Pleintje in Harskamp. Deze slagerij heeft dit jaar zijn tweede ster behaald. Hij gaat zijn ervaring met het publiek delen en vertellen wat het voor impuls heeft gehad in omzetstijging.
Albert-Peter Veldkamp, Marketing manager van uw Gezonde Keuken concept van Food Impuls, zal als derde spreker een presentatie houden over 'Uw Gezonde Keuken'. Hij zal kort toelichten wat het inhoudt en wat voor toegevoegde waarde dit is in een speciaalzaak. De heer Dragt van AGF speciaalzaak Simon Dragt, zal een proeverij houden, waar-bij van allerlei gezonde, lekker en gemakkelijke gerechten te proeven zijn van uw Gezonde Keuken. De heer Dragt heeft het concept uw Gezonde Keuken in zijn winkel en kan er alles over vertellen.

Kijk hier voor meer informatie.

Tijd, locatie en aanmelden
Groenteman met een Ster vindt plaats op woensdag 25 november om 19.30 uur. Locatie: Het wapen van Beckum Beckumerkerkweg 20 7554 PV Hengelo
Aanmelden kan via [email protected].
Publicatiedatum: