Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Winter Logistics wint TLN Ondernemersprijs 2016

De Winter Logistics is winnaar van de TLN Ondernemersprijs 2016. Dit is op zaterdag 21 november bekendgemaakt tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland. Het Westlandse familiebedrijf is in de categorie 'Groot', meer dan vijftig wagens, uitgeroepen tot het meest toonaangevende bedrijf in het goederenwegvervoer en de logistieke dienstverlening.

In de finale liet De Winter Logistics de andere genomineerden, Maat Groep Transport en GVT Logistics achter zich. In de categorie 'Middel' is Combinex uitverkozen tot winnaar en in de categorie 'Klein' Ricco van Duivenvoorde. Eric de Winter, Directeur Commercie en Externe Betrekkingen van De Winter Logistics is zeer gelukkig met de behaalde titel. "De TLN Ondernemersprijs is niet zomaar een prijs. Deze titel wordt jaarlijks toegekend aan die bedrijven, die zich aantoonbaar onderscheiden op het gebied van ondernemerschap. Het is dan ook een enorme eer dat wij als familiebedrijf winnaar zijn van deze prestigieuze prijs."

Jury onder de indruk
De vakjury heeft dit keer bij de jurering extra aandacht besteed aan de wijze waarop kandidaten samenwerken, zowel intern als extern. "Juist op het aspect samenwerking zijn wij met De Winter Logistics van oudsher zeer actief, dat zit ons als familiebedrijf echt in de genen" aldus Eric de Winter. Volgens de vakjury onderscheidde De Winter Logistics zich ten opzichte van de andere genomineerden met name door de samenwerking met hun eigen mensen, evenals de samenwerking met alle partners binnen het samenwerkingsverband Greenport Logistics.


foto: De Winter Logistics, Twitter

Collectieve prestatie
Marianne de Winter, Directeur Operatie & Bedrijfsvoering van De Winter Logistics beschouwt de prijs als een prachtige blijk van waardering voor de meer dan 200 medewerkers. "Het zijn per slot van rekening onze mensen, die de kwaliteit van de dienstverlening bepalen. Ik ben er trots op dat wij, in weerwil van de sterke groei die we hebben doorgemaakt, de kernwaarden uit de startperiode van ons bedrijf zo goed hebben weten te koesteren. Het zijn nog steeds diezelfde kernwaarden, 'samen, dienend en betrouwbaar', die onze klanten zo in ons waarderen. En dat is een enorm compliment voor al onze medewerkers. Ik draag deze prijs dan ook graag aan hen op."

Voor meer informatie:
De Winter Logistics
2675 ZT Honselersdijk
Eric de Winter, directeur Commercie en Externe
M: 06-53 66 64 30
E: edewinter@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl
Publicatiedatum: