Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thermotraffic opent nieuw kantoor in Antwerpen

Thermotraffic heeft aangekondigd dat het 1 december verhuist naar een nieuwe kantoorruimte in Antwerpen. Het bedrijf is van plan z'n werkzaamheden verder uit te breiden onder hetzelfde afdak als de koudeopslagexploitant Luik Natie Coldstore. De kantoren zijn direct verbonden met één van de grootste gekoelde logistieke centra, wat een betere en snellere afhandeling van de vrachtorders van bederfelijke goederen mogelijk maakt. De douane-inklaring en alle daarmee verbonden controles kunnen vlakbij plaatsvinden.


 
Niet alleen de afhandeling van vrachtorders en douaneprocedures zal worden begunstigd, de bestaande en nieuwe business zullen naar verwachting ook positieve effecten bemerken door de nabijheid van één van de belangrijkste overladingscentra voor vis en vlees in België. Thermotraffic wil niet alleen z'n aanbod op de nieuwe locatie verbeteren, maar ook uitbreiden. De nieuwe locatie werd tevens gekozen met het oog op duurzaamheid. Het gekoelde logistiek centrum zal samen met het kantoor van Thermotraffic voorzien worden van milieuvriendelijke windenergie. De elektriciteit komt uit het grootste windpark in België.

Voor meer informatie:
Catrin Bedi
Thermotraffic Holland B.V.
Abel Tasmanstraat 1
3165 AM Rotterdam
Tel: +49 (0)40-271 670 80
E-mail: presse@thermotraffic.de
www.thermotraffic.de
Publicatiedatum: