Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sorma Benelux is de nieuwe naam van Freshpack Handling Systems

Sorma Benelux op de Fructura 2015 in nieuwe huisstijl

Tijdens de Fructura beurs te Hasselt van 27 – 29 november presenteert Sorma Benelux zich voor het eerst in haar nieuwe huisstijl. Voor de klanten geen grote schok, want het bedrijf uit 's-Gravenzande presenteerde zich de laatste jaren al vaker als onderdeel van de Sorma Group. De naam Freshpack Handling Systems wordt wel definitief vervangen door de naam Sorma Benelux.

In 2002 werd door de Sorma Group, Italiaanse producent van AGF machines en verpakkingsmaterialen, het dochterbedrijf Freshpack Handling Systems opgericht. Freshpack is verantwoordelijk voor de gehele Benelux markt. De eerste jaren van haar bestaan was vooral de glastuinbouw markt een belangrijke afzetmarkt. Freshpack is gelegen midden in Het Westland en vooral door de affiniteit met de glastuinbouw was dit een logisch gevolg. De laatste jaren is de aandacht steeds meer verschoven naar ook andere AGF sectoren.


Links het oude en rechts het nieuwe logo

Door meer de naam van het moederbedrijf naar de markt uit te dragen, hoopt Sorma Benelux duidelijkheid te verschaffen naar haar klanten. Geen geheimen; wij zijn Sorma en we zijn verantwoordelijk voor de Benelux markt. Sorma Benelux levert Sorma machines en Sorma verpakkingsmateriaal.

Sorma Benelux heeft dus een breed pakket aan machines, verpakkingen en nieuwe verpakkingsconcepten in haar assortiment voor bijna alle verse AGF producten. Ook heeft het bedrijf ervaring in het aanbieden van arbeidsbesparende automatiseringsprojecten. Wereldwijd zet Sorma totaalprojecten neer. Sorma produceert in eigen beheer sorteermachines, wegers, verpakkingsmachines, dozen- en krattenvullers, palletiseermachines en omsnoeringsmachines.

Op de Fructura beurs zal Sorma Benelux haar mogelijkheden voor hard fruit tonen. Wegers en verpakkingsmachines voor appels en peren, de nieuwe Ecopunnet verpakking en haar samenwerking met Sinclair. Sinclair is marktleider op het gebied van automatisch labelen van het fruit. Deze labelmachines worden dan weer vaak gecombineerd met de Sorma budget palletiseermachine.

Sorma Benelux ziet u op de Fructura beurs aankomend weekend. Standnummer: 110
Publicatiedatum: