Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proteïnerijke salades in VS geintroduceerd

Ready Pac Foods introduceert een nieuwe premiumlijn van verpakte salades met gegrilde kip. De geheel nieuwe Bistro Salade Kits met gegrilde kip zijn de allereerste saladekits met meer dan 30 gram proteïne.

De salade, 'multi-serveerbaar', wordt geleverd in vier variatie, allen gebaseerd op de recepten van restaurants. Ingrediënten zoals geroosterde rode paprika, edamame (sojabonen) en hartige maïs worden gecombineerd met heerlijke en frisse dressings. De salades zijn handig verpakt, makkelijk te delen en gemaakt om flinke 'honger' te stillen.

Volgens een recentelijk rapport van Natural Products Insider zijn "meer dan de helft van de consumenten op zoek naar proteïnerijke voedingsmiddelen en bijna 75% consumeerde eiwitrijke voeding in 2014." Naast de Bistr Salade Kit met gegrilde kip zijn er ook andere varianten zoals de Chopped Thai Style Crunch, Bacon Caesar Supreme, Santa Fe Style en Bacon Baby Spinach.

Voor meer informatie: http://www.readypac.com/products/
Publicatiedatum: