Red Love

Rood appelsap

Onlangs kondigde AG Thames aan dat het vanaf 16 november 2015 Red Love op de markt brengt. Met de lancering van dit natuurlijke rode appelsap heeft het bedrijf een primeur in Engeland.

Red Love is een door en door Brits product, dat exclusief vervaardigd wordt door AG Thames in samenwerking met Biddenden Vineyards in het graafschap Kent. In het Verenigd Koninkrijk is AG Thames het enige bedrijf dat de licentie heeft deze appelvariëteit op commerciële schaal te telen. Hiervoor wordt samengewerkt met East Malling Reseach.

Red Love is een Zwitsers appelras dat de laatste 25 jaar ontwikkeld werd door Markus Kobelt. Verschillende zoete appelrassen met rood vruchtvlees werden hiervoor gekruist. Het resultaat is een knapperige rode appel met rood vruchtvlees. Volgens Kobelt is Red Love een ware smaaksensatie.

Het 'limited edition' Red Love appelsap zal verkrijgbaar zijn in literflessen en flessen van 250 ml. In april 2016 zal ook een natuurlijke rode cider gelanceerd worden. 

Het is een helder sap, dat via directe persing wordt bereid zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen en suikers. Het sap is rijk aan anthocyanen en bevat van nature een hogere concentratie antioxidanten dan wit appelsap. Een glas van 150 ml levert een prima bijdrage aan de dagelijks aanbevolen groenten- en fruitinname

Het Red Love appelsap is zowel in de boerderijwinkel van Biddenden als online te koop. Ook is het verkrijgbaar bij een aantal retailers.


Voor meer informatie:
Biddenden
Tel: +44 (0)1580 291726
Email: info@biddendenvineyards.co.uk
www.biddendenvineyards.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven