Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage PMA Fruittrade

Op 11 en 12 november vond in de Chileense hoofdstad Santiago de tweede editie van de PMA Fruittrade beurs plaats. Tijdens de beurs, waar 125 exposanten aan deelnamen, was er gelegenheid tot rondetafelgesprekken en werden er zo'n 55 lezingen gegeven. Hoewel er nog geen cijfers beschikbaar zijn, zijn de eerste reacties van de exposanten positief.
Deze laatste editie van PMA was grootschaliger van opzet in vergelijking tot de vorige editie. PMA verwacht in de toekomst nog verder uit te breiden. PMA-voorzitter Cathy Burns legt uit dat Chili een belangrijke markt is, die nog veel mogelijkheden biedt.

Dit jaar was ook Peru met een grote stand en presentaties goed vertegenwoordigd tijdens de beurs. Naar verwachting zal het aantal deelnemende landen de komende jaren toenemen.

Klik hier voor het fotoverslag/photo report

Buitenlandse ondernemingen, zoals het Rotterdamse bedrijf LBP, krijgen hier de gelegenheid om kennis te maken met de vele bedrijven waar zij zaken meedoen. Er zijn echter nog veel Chileense exporteurs, die niet deelnemen aan de beurs, wat volgens deelnemende exposanten een verbeterpunt is.Anderzijds is het Amerikaanse Paksense aanwezig. Gerd Uitdewilligen is erg enthousiast over de beurs. Nog voor de officiƫle opening op de eerste beursdag werd zijn stand al druk bezocht door mede-exposanten en bezoekers.


De volgende editie van PMA Fruittrade zal op 9 en 10 november 2016 plaatsvinden.

Klik hier voor het fotoverslag/photo report

 
Publicatiedatum: