Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filip Vanaken naar de REO Veiling

Tholen - Filip Vanaken, voormalig financieel directeur van Veiling Haspengouw, zal half volgend jaar Marnix Delie als financieel directeur bij de REO Veiling opvolgen. Paul Demyttenaere, algemeen directeur van de REO Veiling, vertelt dat Filip sinds kort actief is als adjunct- financieel directeur. Hierdoor krijgt hij een inwerkperiode tot juni 2016. Dat is het moment waarop de huidig financieel directeur een stap terug zet."Hij was beschikbaar", vertelt Paul Demyttenaere "En wij waren als REO Veiling aan het uitkijken voor de opvolging van onze financiƫle man. Het bestuur van de REO Veiling vond het belangrijk om deze overgang niet op een bruuske wijze te laten verlopen. Filip is zich momenteel aan het inwerken in nauw overleg met zijn voorganger. We hebben een half jaar waarin Marnix en Filip samen de traditionele afsluiting van het boekjaar, de GMO-afrekening en de algemene jaarvergadering van de REO Veiling kunnen uitwerken. Door samen door dit traject te gaan, zal de overgang in het takenpakket gestructureerd verlopen."

Filip Vanaken nam in april 2015 afscheid van Veiling Haspengouw. Hij werkte in totaal bijna twintig jaar bij Veiling Haspengouw. Het merendeel van die tijd was hij financieel en administratief directeur.

Bij het afscheid van huidig financieel directeur Marnix Delie komen wij uitgebreider op dit onderwerp terug.

Voor meer informatie:
REO Veiling
Oostnieuwkerksesteenweg 101
B-8800 Roeselare
Tel: +32 51 231 211
Fax: +32-51231289
www.reo.be
[email protected]