Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Costa Ricaanse Dole wint prijs MVO

Dole Food Company heeft laten weten dat haar Costa Ricaanse dochteronderneming Standard Fruit Company of Costa Rica de prijs 'sociale verantwoordelijkheid in actie' heeft gewonnen en tevens werd erkend als topwinnaar in de categorie 'gemeenschap' door de Costa Ricaanse Amerikaanse Kamer van Koophandel (AmCham). Meer dan 30 projecten van Costa Ricaanse bedrijven werden genomineerd tijdens deze negende award-editie van AmCham.

In haar deelname aan de wedstrijd belichtte Dole haar fairtrade initiatief, dat in de laatste drie jaar succesvol werd geïmplementeerd in vijf werknemersverenigingen en waar nu meer dan 3200 werknemers van ongeveer 54 gemeenschappen bij betrokken zijn. Voor elke kilo ananas en bananen die in de Verenigde Staten wordt verkocht, ontvangen deze verenigingen een belangrijke 'fairtradepremie', een bijdrage om te gebruiken voor sociale ontwikkelingsprojecten in de gemeenschap.

Voor meer informatie:
William Goldfield
Dole Food Company, Inc
Tel: 818-874-4647
Website: www.dole.com
Publicatiedatum: