Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Helft Nederlandse fruittelers belt met smartphone

49,8% van de Nederlandse fruittelers belt met een smartphone. 39,3% heeft een tablet in het bezit. Dit blijkt uit de resultaten van de jaarlijkse FruitteeltScanner van AgriDirect. Tijdens deze telefonische inventarisatie in juli en augustus van dit jaar heeft een steekproef van bijna 300 Nederlandse fruittelers (vanaf 2 ha) vragen beantwoord over o.a. smartphone- en tabletbezit.Fors meer smartphones en tablets dan in 2013
In vergelijking met twee jaar geleden is het smartphonebezit onder Nederlandse fruittelers fors toegenomen. In 2013 had 28,6% van hen een smartphone. Dit jaar komt dit percentage uit op 49,8%. Het tabletbezit is eveneens sterk toegenomen: 22,4% had in 2013 een tablet, 39,3% heeft nu een tablet in het bezit.

Aanschafplannen licht toegenomen
5,5% van de fruittelers heeft plannen om binnenkort een smartphone te gaan aanschaffen. Voor een tablet komt dit percentage dit jaar uit op 3,4%. In 2013 lagen deze percentages op respectievelijk 3,4% en 2,2%.

Meer informatie:
AgriDirect
Ilse Gielen
E: ilse@agridirect.nl
T: +31 (0)475 492549
www.agridirect.nlPublicatiedatum: