Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frug-i-Com

Drones, robots en Big Data op het tweede EU Forum & Roundtabels

De ontwikkeling van ICT gaat steeds sneller, ook in de AGF-sector. Internet is overal: elk apparaat heeft een IP-adres en software zit zowel op mobiele telefoons als op heftrucks. Tijdens het tweede EU Forum & Roundtabels laten vele sprekers zien wat dit betekent voor de ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf.

Tijdens het Forum & Roundtables is er dit jaar weer volop aandacht voor het raakvlak van technologie, teelt en handel. Dit op het gebied van onder andere voedselveiligheid, logistiek, marketing en sales. In meer dan 40 sessies en workshops nemen sprekers van over de hele wereld van de 'harde' en 'zachte' kant van zowel ICT de deelnemers mee in de nieuwste technologische ontwikkelingen: van drones, robots en Big Data tot apps, informatiesystemen en informatiestandaarden. Ook zijn er Best Practises van ICT-implementaties uit de AGF praktijk. Samengevat gaat het Forum in op de vraag wat de 4e industriƫle revolutie voor Tuinbouw en de rol van de ICT-afdeling betekent.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.frugicom.nl/euforum

Publicatiedatum: