Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marc van der Zandt: "Stimuleren margerijk paddenstoelenassortiment'"

50% couponkortingsactie paddenstoelen FME bij Coop

Tholen - Fresh Mushroom Europe (FME) heeft afgelopen en deze week een unieke consumentenactie op de blauwe bakken met witte paddenstoelen bij Coop. "Op de blauwe bakjes met witte champignons van 250 en 400 gram komt deze weken een speciaal actieboekje met naast gebruiksinformatie over ons paddenstoelenassortiment ook een kortingscoupon van maar liefst 50%", vertelt commercieel manager Marc van der Zandt.



Deze 50% korting ontvangt de consument direct bij aankoop van het getoonde assortiment in het actieboekje. De korting geldt dus niet op de witte champignons in de blauwe bakjes. Als de kortingscoupon en de reguliere verpakking met de speciaal geactiveerde korting EAN wordt ingeleverd bij de kassa, dan wordt de 50% korting direct verrekend", vervolgt Marc. "De kortingscoupon kan worden ingeleverd t/m zaterdag 5 december 2015. Nu, middenin het paddenstoelenseizoen, leggen we dus met deze acties de nadruk op het verder stimuleren van dit margerijke paddenstoelenassortiment."



Voor meer informatie:
Fresh Mushroom Europe NV
Riyadhstraat 41
B-2321 Meer (Transportzone), Belgiƫ
+32 (0)3 - 317 18 19