Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeienproductie in Huelva is gestartDe vroege aardbeienrassen van Grufesa zijn al productief en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Met de afronding van de aanplantingsfase zijn de aardbeienplanten klaar voor de bloei en uiteindelijk voor het produceren van vruchten. Door het gebruik van plastic in de tunnels worden de optimale omstandigheden gecreëerd voor de groei en bloei van de plant. De planten van de vroege rassen beginnen al hun eerste vruchten af te werpen.

Zoals verklaard door technicus Manuel Jesús Martínez zal Grufesa dit seizoen hetzelfde aantal planten op de 440 hectare aan areaal behouden. De beste planten van het teeltbedrijf in de provincie Avila zijn geselecteerd en overgebracht naar Moguer. Dit gebeurde in oktober, zodat de plant kan profiteren van de nazomerse, lagere temperatuur. Dit proces duurde ongeveer twintig dagen.

Publicatiedatum: