Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH doet niet aan gratis bezorging

Albert Heijn blijft kosten rekenen voor het bezorgen van boodschappen. De supermarkt gaat de concurrentie met nieuwkomers op dat vlak niet aan. Dat zegt bestuursvoorzitter Dick Boer van Ahold in een interview met De Financiƫle Telegraaf. Nieuwkomer Picnic wil boodschappen altijd gratis bezorgen. Andere concurrenten hebben acties waarbij het bezorgen kosteloos is. Zo rekent dochterbedrijf Bol.com geen bezorgkosten als de klant voor een bedrag van meer dan 20 euro bestelt.

"Maar in de wereld van de food, de dagelijkse boodschappen, zal dat niet gebeuren", zegt Boer tegen de krant. "Wij willen dat onze producten in de winkel evenveel kosten als op het web. En dat brengt met zich mee dat bezorgkosten noodzakelijk zijn. En echt, dat is geen hindernis."

Volgens Boer worden zijn klanten loyaler als ze hun boodschappen online bestellen. Ze schijnen meer in te kopen dan klanten die boodschappen in de fysieke winkel doen.

Bron: Nu.nl
Publicatiedatum: