Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inkoop en verkoop komen bij elkaar met SI Foodware AX

Argentrade International is een export georiƫnteerde handelspartner voor leveranciers en afnemers in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf verhandelt onder andere groenten en aardappelen. Bij Argentrade International streeft men naar wereldwijde langdurige relaties met leveranciers, afnemers en de lokale gemeenschappen. Om dit streven te ondersteunen, heeft Argentrade gekozen voor het ERP-systeem Microsoft Dynamics AX 2012 R3 in combinatie met SI Foodware AX van Schouw Informatisering.

Onder regie van Commodity Trader Argentrade gaan containerladingen bevroren producten de hele wereld over. Traders voeren zelf alle gegevens in het systeem in. "Het is van groot belang dat we goed in de gaten houden wat we tegen welke prijs kopen en verkopen en waar de goederen zich bevinden," aldus Paul van Engelen, IT-manager van Argentrade International.

Een basis voor groei van omzet
"Door een efficiƫnt logistiek netwerk is het bedrijf in staat op tijd te leveren, met de juiste handelsdocumenten en tegen een concurrerend vrachttarief. Argentrade liep echter tegen de problemen van een verouderd automatiseringssysteem aan," zegt Frank Bolt. "Ze willen een basis leggen voor een behoorlijke groei van de omzet, wat met de huidige strategie niet mogelijk is. Naar eigen zeggen wil Argentrade International inkoop en verkoop bij elkaar te brengen. Van financieel tot handel en van logistiek tot relatie- en documentbeheer. Ze willen alles volledig automatiseren om ons doel te kunnen verwezenlijken. Met de keuze voor Microsoft Dynamics AX 2012 R3, SI Foodware AX en Schouw Informatisering als partner wordt deze wens realiteit."

Meer informatie:
Schouw Informatisering
Frank Bolt
T: 076-504 25 20
E: fbolt@schouw.org
www.schouw.org

Publicatiedatum: