Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ilse Lensink verlaat Seasun

In goed overleg heeft Ilse Lensink na ruim 20 jaar besloten de directie en het bedrijf Seasun per december te verlaten. Ilse Lensink heeft sturing gegeven aan de uitbouw en professionalisering van dit bedrijf. Mede onder haar leiding heeft Seasun een strategische wending naar marktgericht produceren en verpakken bewerkstelligd. De huidige beslissing van Seasun om jaarrond te gaan produceren en verder uit te bouwen past in dit plaatje.

Naast haar functie bij het bedrijf Seasun heeft Ilse Lensink diverse bestuursfuncties bekleed en zich ingezet voor de belangen van de tuinbouwsector.

Ilse Lensink: "Naast meer tijd voor mijn eigen bedrijf TeamworQ ben ik toe aan nieuwe uitdagingen. Ik kijk met enorme trots en plezier naar mijn periode bij Seasun en op wat we hebben bereikt. Ik zal mijn collega's enorm missen en ben er van overtuigd dat zij samen met de directie een uitstekend team vormen om het bedrijf naar nieuwe successen te leiden."

De taken van Ilse Lensink worden voorlopig waargenomen door Wim Gresnigt.

Publicatiedatum: