Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Crimson Snow appelen op de markt

De oogst van Crimson Snow appelen is begonnen. Marketingpartners uit Servië en de drie Italiaanse teeltgebieden Piëmont, Zuid-Tirol en Venetië kwamen bijeen voor de eerste Europese meeting.

Jürgen Braun, CEO van KIKU Variety Management: "Uit ervaring weten we dat samenwerking loont. Vanaf het begin hebben we dit gedaan met de Crimson Snow en nu hebben we een groep betrouwbare, ethische en strategische partners. Vanwege de late oogsttijd van het ras is de selectie van teeltgebieden essentieel."Binnenkort zal het areaal uitgegroeid zijn naar 200 hectare in Italië, Servië en Zwitserland. De komende twee tot drie jaar zullen 500 ha worden geplant. Te zijner tijd zullen we als groep bepalen of we in zee gaan met nieuwe partners. "We hebben interesse in een sterke Franse groep. Ook willen we ons areaal bij Verda Vivo/Agrounija in Servië, de deur naar Rusland, uitbreiden." In Zwitserland speelt ISEPPI FRUTTA een belangrijke rol in de appelimport.De drie Italiaanse verkopers F.lli Clementi, Rivoira en Sanifrutte ramen een oogst van 3.000 ton voor dit seizoen. Ze zullen zich richten op de Italiaanse en Duitse markt, maar zijn ook geïnteresseerd in Spanje, Noord-Afrika, Arabische landen en Azië.

Voor meer informatie: www.crimsonsnow-apple.com
Publicatiedatum: