Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junami-appelen bij Amerikaanse retail binnen

Rainier Fruit Company uit Selah (Washington) heeft deze week de eerste van zijn twee exclusieve appelmerken gelanceerd. Op 2 november werden de eerste Junami-appelen naar retailers over het hele land vervoerd. "De Junami van dit jaar is uitstekend", laat eigenaar en teler Mark Zirkle weten. "De smaak is verreweg de beste die we tot nu toe van deze appel geproefd hebben."

De Junami is een Zwitserse kruising tussen de Idared, Maigold en Elstar. Gekarakteriseerd door een helderrode kleur met gouden accenten, is de Junami niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook heerlijk zoet en sappig."Wij zijn de enige telers van de Junami in Noord-Amerika en hebben daarom gestaag ons areaal uitgebreid om aan de vraag tegemoet te komen. We hebben nu genoeg voorraad om de Junami een maand eerder op de markt te brengen, net op tijd voor de feestdagen", aldus Zirkle.

Rainier Fruit maakte de vroege beschikbaarheid van deze appel in oktober bekend middels verschillende evenementen in de stad, waaronder proeverijen voor bedrijven en evenementen voor consumenten in samenwerking met KIND Healthy Snacks.

Het bedrijf moedigt retailers aan samen te werken met Rainier en samen een volledig aangepast reclameprogramma voor het Junami-appelseizoen op te stellen door wedstrijden en demo's in winkels te organiseren en inspirerende informatie via de sociale media te verspreiden.

Voor meer informatie over de beschikbare promotiemogelijkheden voor Junami-appelen, neem contact op met:

Aaron DeHerrera 
Tel: (+1) 509-697-6131 
Publicatiedatum: