Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF ontmoet digitaal op Europese Frug I Com congres

De SS Rotterdam staat op 1 en 2 december in het teken van 2e EU Fresh Info Forum & Round Table. Middels deze internationale opvolger van het Frug I Com Congres wordt een brug geslagen tussen de ontwikkelingen van de standaarden en de toepassing in bedrijven.
 
Het internationale congres gaat van start met een Fresh Industry Tour op 30 november. Deze voert langs grote bedrijven, waarbij gekeken wordt naar technologie van teelt tot logistiek. Zo wordt een bezoek gebracht aan APM2, de nieuwste zeecontainerterminal op de Maasvlakte, maar ook aan Nature's Pride en Priva. De tour wordt afgesloten met een bezoek aan Rijk Zwaan.
 
Het Forum op 1 december is vooral gericht op strategie. De sprekers zijn onder andere C. Waltert, Manager Business Excellence, SanLucar S.L., en Ben Horsburgh, Kwaliteitsdirecteur van Univeg, R. Huirne (Rabobank) gaat in op de betekenis van digitalisering in bedrijven. Tevens verzorgen zowel Johan Hulleman, Manager Sustainability & Quality van JUMBO als Ruud Limmen, VP Value Chain Development van Albert Heijn een presentatie.
 
Op 2 december zullen de Round Tables plaatsvinden. Er is keuze uit 40 workshops, gerichte op alle facetten van technologie en de markt. Zo zijn er workshops over digitale ontwikkeling in logistiek (oa. PostNL), data(kwaliteit) & voedselveiligheid (o.a. United Fresh new Zeeland, Canadian Horticultural Council), tracking & tracing (oa. Metro Spanje), voorraadbeheer in de keten, nieuwe online-business-modellen, ontwikkeling in ICT voor financieel management (o.a. Rabobank).
 
 Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.frugicom.nl/euforum
 
 
Publicatiedatum: