Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Junami eerder verkrijgbaar

Vanaf deze eerste week in november is Junami al weer volop verkrijgbaar bij diverse supermarkten en AGF-speciaalzaken. De Junami appels zijn nagenoeg jaarrond leverbaar. De oogst van dit jaar is binnen en ziet er volgens de kwaliteitscontroleurs van de diverse aandeelhouders van Inova Fruit uitstekend uit. Exacte tellingen vinden momenteel plaats.


Hockeyster Naomi van As helpt de telers een handje in de boomgaard. Zij zal komend jaar een bijdrage leveren aan het verhogen van de naamsbekendheid bij de sportieve, actieve doelgroep van Junami. Fotografie: Jasper van de Gein Fotografie


Eerdere start commercieel seizoen
De laatste levering van het afgelopen seizoen heeft plaatsgevonden in week 37 j.l. Voor het eerst wordt het commerciƫle seizoen gestart in november, 2 weken na de pluk. De hoeveelheid nieuwe oogst is groot, waardoor de appel vroeger in het schap kan liggen en het seizoen daarmee wordt verlengd. "We hebben gezien dat hoe langer de Junami in het schap ligt, hoe groter de zichtbaarheid is. Uit consumentenonderzoek blijkt dat de Junami appel bij 84% van de consumenten opvalt in de supermarkt door schappositie of bijvoorbeeld winkelacties. En dat is hoog te noemen", zegt Philip Smits, directeur Inova Fruit.Publicatiedatum: