Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Enza Zaden en TBR Venray - 25 nov 2015

"Seminar "Kansen in de food sector” slaat brug telers en handel"

Hoe herken je trends en ontwikkelingen en hoe vertaal je die naar kansen voor je eigen bedrijf? Welke trends zijn belangrijk om op in te spelen en hoe doe je dat als handelsbedrijf of telersvereniging? En welke rol speelt samenwerking binnen de keten hierin? Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert Enza Zaden samen met Tuinbouw Relatiedagen Venray op woensdag 25 november het seminar

"Kansen in de food sector | Welke trends zijn voor uw bedrijf van belang?"

Brug slaan
"Met dit seminar willen we een brug slaan tussen telersverenigingen en handelsbedrijven", aldus Paul van Dijck, Crop Sales manager Enza Zaden en tevens dagvoorzitter tijdens het seminar. "We hebben er bewust voor gekozen om dit seminar te organiseren in samenwerking met en tijdens de Tuinbouw Relatiedagen Venray. Deze vakbeurs is een perfecte gelegenheid om over trends in de sector te praten en verschillende partijen uit de keten bij elkaar te brengen."

Extra dimensie
Ook Ramon Schlepers, organisator van de Tuinbouw Relatiedagen Venray, is blij met de samenwerking: "Dit seminar geeft een extra dimensie aan de vakbeurs. Als organisatie zijn wij steeds op zoek naar vernieuwing en het brengen van meerwaarde voor onze bezoekers. Door de samenwerking met Enza Zaden en het bieden van dit platform, kunnen wij dat realiseren."

Gerenommeerde sprekers
Tijdens het seminar "Kansen in de food sector | Welke trends zijn voor uw bedrijf van belang?" geven gerenommeerde sprekers als Hans van den Ende van Hillenraad en Jack Stroeken van Beebox een presentatie over de huidige trends en ontwikkelingen in de foodsector.

Interesse?
Het seminar vindt plaatst op woensdag 25 november van 13.00 – 16.00 uur in de Evenementenhal Venray. Wilt u dit seminar bijwonen? Neemt u dan contact op met Monique Mol van Enza Zaden ( [email protected] ). Voor het seminar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Publicatiedatum: