Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Envy enthousiast ontvangen op Spaanse markt

Tholen - Tijdens Fruit Logistica staat Enzafruit bekend om haar stand die draait rond de Jazz appel. Gedurende Fruit Attraction staat alles in het teken van de appel Envy. Deze appel is een kruising van Braeburn en Royal Gala en is iets zoeter. "Envy is echt een appel voor de Zuid-Europese markt en we willen hier de zichtbaarheid vergroten", vertelt Greta Knapen van Enzafruit. "Jazz is is het noorden van Europa een vaste waarde geworden en wij hopen dat met Envy in het zuiden te bereiken."


Greta Knapen (links) op de Envy-stand tijdens Fruit Attraction.

Enthousiast
Ze ziet veel potentie in Spanje. "Het eis de eerste keer dat wij op deze beurs staan en we krijgen super enthousiaste reacties van de bezoekers. De Envy wordt hier uitgedeeld door onze promotiedames en de zoete smaak wordt zeer gewaardeerd." Greta geeft aan dat de appel naast zoetheid nog meer belangrijke kenmerken heeft: Envy wordt niet bruin nadat hij is opengesneden. Daarnaast heeft deze appel een natuurlijke look en wordt getypeerd door zijn rode schil. Ook de langere houdbaarheid overtuigt mensen om deze appel aan te schaffen."

Het imago van Envy is ook anders dan de Jazz appel. "Jazz is echt een sportieve appel en heeft een vlotte uitstraling. Envy is wat klassieker, extravaganter. Een appel die je opeet als je rustig in de zetel zit. De Jazz kannibaliseert de Envy dus niet. De appelen zijn echt bestemd voor verschillende markten."

Voor meer informatie:
Greta Knapen
Enzafruit
Tongersesteenweg 135
3800 Sint-Truiden - Belgiƫ
+32 11 68 99 41
www.enzafruit.be