Polen: € 46,8 mln voor modernisering verwerkingsfabriek

Deze zomer werd de Wadowice Group eigenaar van Agros Nova. Nu wil het bedrijf investeren in de modernisering van de verwerkingsfaciliteit van groenten en fruit in Łowicz.

Krzysztof Pawinski, CEO van Maspex Wadowice Group, kondigde onlangs aan dat de komende 3 tot 4 jaar ongeveer 46,8 miljoen euro zal worden geïnvesteerd. "Łowicz vereist hoge investeringen in de modernisering om op een vergelijkbaar niveau met andere faciliteiten, in handen van de MW-Group, te komen," aldus Pawinski.

Het investeringsplan voor Łowicz omvat de installatie van moderne productielijnen, het creëren van een geautomatiseerd logistiek centrum en een uitbreiding van de faciliteiten die bestemd zijn voor de verwerking van groenten en fruit; dit alles op een totale oppervlakte van 16 hectare.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.