Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage PMA 2015 Atlanta


Tholen - Afgelopen weekend vond de PMA Fresh Summit plaats in het Georgia World Congress Center in Atlanta. Ruim 1.000 exposanten uit bijna 30 landen presenteerden hun producten aan de Noord-Amerikaanse markt. Het evenement trok maar liefst 19.332 deelnemers uit 63 landen. Door veel AGF-bedrijven wordt de PMA Fresh Summit-Show gebruikt voor de lancering van hun producten. Net als vorig jaar was #FreshSummit een trending topic op twitter. Vanuit Nederland en België zijn het al jaren dezelfde gezichten die zich op de beurs laten zien.


Grote vraag is wel hoe de VS zich in de toekomst zal wapenen als de discounters grootschalig hun intrede gaan doen op de Noord-Amerikaanse markt. Nu zijn de AGF-prijzen in de supermarkten behoorlijk hoog, wordt er door veel partijen nog goed geld verdiend en wordt er een flink marketingbudget geïnvesteerd in zaken als kidsmarketing. Veel Amerikanen willen er nog niet aan, maar als de discounters - die ook op de beurs aanwezig waren - hun pijlen gaan richten op de Noord-Amerikaanse markt, zoals dat in Europa tot een prijzenslag heeft geleid, dan lijkt het dat de AGF'ers hun borst nat kunnen maken.De volgende editie wordt gehouden van 14-16 oktober in Orlando.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse en Belgische standhouders/ bezoekers
Klik hier voor de fotoreportage van de internationale standhouders
Klik hier voor de fotoreportage van de innovaties
Klik hier voor de fotoreportage van de receptie van de Hollandse ambassade


Marian Hessing en Eva van de Plas