Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met Finales NK Windsurfen en NK Kiteboarden

Fruit to Go sluit zomer af in Scheveningen

In het weekeinde van 24 en 25 oktober zijn de Finales van de Fruit to Go Funsporttour. Binnen deze tour zitten het NK Windsurfen en het NK Kiteboard Freestyle. De titelstrijd in alle disciplines ligt nog volledig open. Het beloven dus spannende wedstrijden te worden in Scheveningen.

In het Formula Windsurfen staat momenteel Teade de Jong aan de leiding. Maar de titel is nog lang niet veilig, want tienvoudig Nederlands Kampioen Dennis Littel staat slechts 1 punt achter. Bij de Slalom staat Adriaan van Rijsselberghe op de eerste plaats gevolgd door Ingmar Daldorf.

Bij de Freestyle Kitesurfers wist Steven Akkersdijk in Workum in een spannende dubbele finale de winst naar zich toe te trekken. In deze dubbele Finale rekende hij af met Sander bos. Dylan van der Meij werd in Workum derde. Jerrie van de Kop, inmiddels weer hersteld van zijn operatie, is ook weer klaar voor de strijd.


Bij de dames staat Annelous Lammerts (foto) momenteel bovenaan. Tweede staat Kelly Schouten en derde Isabeau Galiart.

Welke disciplines er in Scheveningen gevaren worden zal afhankelijk zijn van de wind. Dit wordt op de donderdag en de vrijdag voorafgaande aan het weekeinde bepaald. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.fruittogofunsporttour.nl

Voor meer informatie:
Ruud Lobbezoo
COROOS Conserven B.V.
Tel: +31 (0) 113 333 000
Fax: +31 (0) 113 341 894
www.fruittogo.nl
www.slurpfruit.nl
www.appelmoesjes.nl
Publicatiedatum: