Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naomi van As pusht Junami het nieuwe seizoen in

Niemand minder dan de olympische hockeyster Naomi van As pusht de Junami appels het nieuwe verkoopseizoen in. Een mooie start voor de Nederlandse premium appel, die strak in zijn vel zit, net als zijn nieuwe "ambassadeur". Naomi van As is fan van gezond eten en is daarbij een fervent appeleter. En welke hockey pupil is niet groot geworden met een appeltje tijdens de rust van een wedstrijd? "Even op kracht komen met een goeie dorstlesser en de juiste energy boost. Een Junami past daar uitstekend bij en daarom is Naomi gevraagd als een soort ambassadeur", aldus Philip Smits, directeur Inova Fruit BV.Doelstelling
Het doel is om alle sportende en actieve Nederlanders kennis te laten maken met de Junami appel, die voor meer dan 83% uit water bestaat en goede fruitsuikers. Naomi van As zal gedurende het gehele verkoopseizoen haar steentje bijdragen aan de communicatie over Junami. Met de Olympische Spelen in Rio èn een reële kans op Olympisch goud in het vooruitzicht, zullen duizenden fans haar volgen. "We weten zeker dat Naomi zal helpen met het verhogen van de naamsbekendheid en uitleg kan geven aan de slogan "Have a Junami break", zegt Philip Smits beslist.

Junami
Junami wordt gepositioneerd als de ideale break voor tussendoor. Of je nu aan het sporten bent of aan het werken, op een feestje bent of helemaal opgaat in een film. Zo zijn er veel Junami break momenten op te noemen. Deze momenten zullen tijdens de Junami promotie campagne volop worden benadrukt. Want na een Junami break is je dorst gelest en ben je weer helemaal fit. Vanaf november 2015 ligt Junami weer in de schappen.

Publicatiedatum: