Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer bezoekers voor WorldFood Moscow 2015

Van 14 tot 17 september vond de 24e editie van de internationale voedselbeurs WorldFood Moscow plaats in het Expocentrum in Moskou. Op Ruslands belangrijkste voedselbeurs kwamen 30.981 bezoekers af: een stijging van 3% ten opzichte van 2014.

Dit jaar viel WorldFood Moscow in een lastige periode wat betreft de import. Rusland verbood vorig jaar de voedselimport uit de EU, Verenigde Staten en andere landen ter waarde van €22 miljard. De huidige sancties, fluctuaties in de roebel, herverdeling van goederen, veranderingen in de structuur van vraag en aanbod, het veiligstellen van nieuwe leveranciers en een stijging in de Russische voedselproductie waren dan ook de grootste onderwerpen, die tijdens het evenement werden besproken.

In totaal waren er 1.522 voedselbedrijven uit 62 landen op het vierdaagse evenement om te netwerken en zaken te doen met supermarkten, distributeurs, groothandelaren, restaurateurs, retailers en voedselproductiebedrijven uit Rusland en de GOS-regio. De internationale deelname was ook dit jaar groot. De helft van alle WorldFood Moscow-exposanten vertegenwoordigde internationale merken. Er waren ook 37 nationale groepen die het beste eten en drinken van hun land tentoonstelden. De grootste waren Egypte, Iran, China, Brazilië, Argentinië, Italië, Marokko en Saoedi-Arabië.

Volgend jaar zal WorldFood Moscow haar 25e editie vieren. Deze zal plaatsvinden van 12 tot 15 september 2016. 

Voor meer informatie, bezoek www.world-food.ru/en-GB.
Publicatiedatum: