Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KIKU op EXPO Milaan 2015

Recordoogst KIKU noordelijk halfrond

Met onder andere warme apfelstrudel en een verfrissende KIKU sorbet nam het merk KIKU met veel succes deel aan het gastronomische evenement 'Eataly'.

Recordoogst op noordelijk halfrond
KIKU directeur Jürgen Braun legt uit dat er een recordvolume van meer dan 25.000 ton KIKU appelen verwacht wordt. Verder vinden de voorbereidingen plaats voor de sponsoring van de KIKU wintersportatleten en het aanstaande 25-jarige jubileum van KIKU.

Neven producten
"Onze visie is om KIKU naar de mensen toe te brengen en hen te laten zien dat het gezond en 'sexy' is om een appel te eten.Tijdens de EXPO hebben we ladingen apfelstrudel aangevoerd en ook de KIKU sorbet viel in de smaak. Samen met ons 100% natuurlijke appelsap, zijn dit nieuwe producten om ons hoofdmerk te ondersteunen. Met name in Azië is veel vraag naar KIKU sap. Vandaar dat we ook goed vertegenwoordigd zullen zijn tijdens Asia Fruitlogistica," licht Braun toe.

 Sporters
"We werken samen met jonge dynamische sporters en sportevenementen en brengen daar onze KIKU appelen en overige producten onder de aandacht met name van jongeren, onze toekomstige klanten. Het is geweldig hoe onze ambassadeurs het eten van een appel een coole en gezonde uitstraling geven. We werken onder andere samen met Ghost Bikes, een fietsenmerk, waarvan KIKU de 'officiële vitamine partner 'is op tal van evenementen en beurzen, uiteraard met de verse KIKU appelen, sappen en sorbets."
"Ook zetten we onze samenwerking met 9Knights voort, 's winters met het snowboarden en 's zomers met mountainbiken. De sackliners en freerunners, waar we mee samenwerken, zijn voor velen een inspiratie.
Het KIKU mountain festival, het hand- en voetbalseizoen zijn inmiddels ook van start gegaan. Hiermee mag KIKU zich een jaarrond sportmerk noemen."


"Vlak voor Kerst zal de KIKU fotowedstrijd 12 maandwinnaars bekendmaken voor de KIKU kalender 2016.Voor meer informatie www.kiku-apple.com
Publicatiedatum: