Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kanzi uitgedeeld op Belgische treinstations

In heel Europa is het nieuwe Kanzi-seizoen van start gegaan. Gisterochtend (13 oktober) toverde deze appel 30.000 glimlachen op de gezichten van de pendelaars van de verschillende grote Belgische treinstations wanneer zij hun Kanzi in ontvangst namen. Op deze manier is het seizoen goed op gang gebracht. Hieronder zie je een sfeerbeeld met wat foto's van de uitdeelactie. Kanzi zal vanaf vandaag via Veiling Haspengouw verkrijgbaar zijn bij alle grote retailers en detailhandelaars en in alle fruit- en groentenwinkels. Kanzi wordt vandaag verdeeld door 28 partners in 20
landen en op 5 continenten.'Seduce life' communiceert de smaakbeleving van Kanzi. De Kanzi-website in de nieuwe look is vanaf vandaag online. www.kanziapple.com. Voor Belgiƫ start vandaag ook een grote online mediacampagne die gekoppeld is aan de consumentenactie "Me and Kanzi", waarin de mening van de consument wordt gevraagd.
 Publicatiedatum: