Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe verpakkingen voor Berrybrothers

Zachtfruitbedrijf Berrybrothers uit Roggel neemt vanaf heden haar nieuwe verpakkingen in gebruik. Deze verpakkingen werden eerder dit jaar al gepresenteerd tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en zijn voorzien van een nieuw en fris design. De formaten en inhoud zijn ongewijzigd gebleven. Met de ingebruikname van haar nieuwe verpakkingen wil het zachtfruitbedrijf een volgende stap zetten in haar profilering naar de markt als dé rode bessenspecialist.


 
Het Roggelse familiebedrijf teelt rode bessen met behulp van de meest moderne technieken. Het gehele proces van teelt en verwerking wordt in eigen hand gehouden. De afgelopen jaren is het zachtfruitbedrijf uitgegroeid tot één van Europa's grootste teeltbedrijven van rode bessen en andere zachtfruitsoorten. Het bedrijf telt een oppervlakte van ruim 84 hectare, waarvoor 67 hectare wordt gebruikt voor de teelt van rode bessen. Daarnaast worden er blauwe bessen, frambozen en bramen geteeld.


 
Neem voor meer informatie:
Nijs van Zuilen
Berrybrothers
06 4670 8453
n.vanzuilen@berrybrothers.nl
www.berrybrothers.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.