Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wout van Es, Fruit World Breda:

"De populariteit van cranberry's stijgt elk jaar"

Er zijn vanaf nu weer cranberry's verkrijgbaar bij Fruit World Breda. Het seizoen loopt door tot half januari. De kwaliteit is goed en Fruit World Breda verwacht voldoende volume om aan de vraag te kunnen voldoen. Fruit World Breda is één van de grootste importeurs van de cranberry in Europa. Het belangrijkste afzetkanaal is de Europese retail met name in Nederland en Duitsland.



"De populariteit van cranberry's stijgt elk jaar. Binnenkort start het wildseizoen weer en de friszure smaak van cranberry's combineert prachtig met wildgerechten. Verder zijn cranberry's erg gezond. Ze zitten vol met anti-oxidanten, vitamine C en vezels, maar bevatten weinig calorieën", vertelt Wout van Es van Fruit World Breda.



In geoptimaliseerd fust worden losse cranberry's naar Nederland getransporteerd, waardoor Fruit World Breda in elke gewenste verpakking kan leveren.

Voor meer info:
Fruit World Breda b.v.
Team Verkoop
IABC 5102
4814 RN BREDA
Nederland
Tel: 076 5231 560
sales@fruitworld.nl
www.fruitworld.nl
Publicatiedatum: