Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veranderingen 2015

AQS met nieuwe directeur naar nieuw pand

Het hoofdkantoor van de Nederlandse tak van AQS verhuisde in juni 2015 naar het pand van het voormalige Productschap Tuinbouw in Zoetermeer. In 2015 verhuizen meer bedrijven uit de AGF-sector naar dit pand. Voor AQS, onafhankelijke inspectie-instelling en officiƫle opleider in groenten en fruit, is de verhuizing ideaal vanwege de centrale ligging en de beschikbaarheid over moderne trainingsruimtes. Bovendien 'schakelt' het snel en prettig in een 'groene' omgeving met alle kennis en kunde bij elkaar.


De vaste bezetting van het ' AQS team'.

Ondertussen is Brigiet van den Boogaard alweer sinds 1 maart 2015 bij AQS actief in haar nieuwe functie als directeur. In de rol van Coƶrdinator Opleidingen was zij al jaren verbonden aan AQS.

Over AQS
AQS heeft telersverenigingen, handels- en retailbedrijven in de groenten & fruit sector veel te bieden op het gebied van kwaliteitsinspecties groenten en fruit, (in-company) trainingen, monstername groenten & fruit en audits in het kader van kwaliteit, voedselveiligheid en sociale aspecten.

Meer informatie:
AQS
Harold Willemsen
E: [email protected]
T: (0)88 3088500
www.aqs.nl
Publicatiedatum: