Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw managementstructuur voor Capespan Continent

Na het aftreden van Gerald Müller heeft Capespan aangekondigd om een nieuwe managementstructuur in te voeren. Gerald Müller zal nog tijdelijk meewerken aan speciale projecten. Martin Hagelberg, gevestigd in Hamburg, zal de positie van Sales Director Europe behouden en contact houden met de Unit managers van de Europese verkoopkantoren. Andres Ramirez zal de positie van Import en Operations Director Europe houden en nauw samenwerken met Global Procurement gevestigd in Beaconsfield, UK. De salesgroep van de Benelux uit Antwerpen zal direct rapporteren aan Andres.

De rest van het management team bestaat ui Iggie Oberholster als Finance & Admin Director, Cindy De Bleu als Human Recources Manager en Tom Quets als Chief Information Officer. Deze zullen gevestigd zijn in het kantoor in Antwerpen.

De CEO van Capespan, Leon van Biljon benadrukte dat Europa de belangrijkste markt blijft voor Capespan. "De groep blijft zich richten op groei van de Europese markt en de recente investeringen in de vanWylick Fruchtimport vergroot ons vermogen om nieuwe klanten te bedienen in Duitsland en omringende landen."

Voor meer informatie:
Leon van Biljon
Capespan Fruit
Tel: +27 21 912 1700
Email: leon@cgl.co.za
Publicatiedatum: