Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe meloen Orange Candy zelfs lekker in sushi

Onder Mediterrane omstandigheden vierde het Spaanse Seminis meloenenteam op woensdagavond 8 juli, tezamen met verschillende Europese retailers en traders, de lancering van Orange Candy.
 
Wat is Orange Candy?
Het is een nieuwe geelkleurige meloen met oranje vruchtvlees
Het ras is compact, heeft een hoog suiker gehalte en smaakt zoet.






 

Waarom is Orange Candy uniek?
Het is een unieke meloen vanwege:
betere organoleptische eigenschappen (smaak / aroma )
natuurlijke zoetheid
hoog brix niveau 13-15,5
met meer consistencie richting consument

Gedurende de avond hadden de aanwezigen de gelegenheid om de unieke karakteristieken zelf te ervaren door middel van het consumeren van, bijvoorbeeld, Orange Candy sushi!
 



Seminis Trade Partnership Lead Javier Soto vertelde de geïnteresseerde toehoorders o.a. dat de consument feedback van deze nieuwe meloen is zeer positief.

Consumenten geven aan dat zij Orange Candy graag wederom aanschaffen na de eerste aankoop op basis van de smaakervaring maar ook het aantrekkelijke uiterlijk van de meloen.

Aan het eind van de avond volgde nog een groepsfoto als herinnering aan dit geslaagde event.

Meer informatie omtrent beschikbaarheid Orange Candy kunt u verkrijgen bij de drie business partners: Bollo International Fruits (Valencia), Anecoop (Valencia) en Unica Group (Almeria)

Overige informatie kunt u verkrijgen via

Nico van Vliet
0031623034317

 
Publicatiedatum: