Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frankort & Koning realiseert nieuwbouw op Fresh Park Venlo

Frankort & Koning heeft overeenstemming bereikt met Groep Heylen en Fresh Park Venlo over de realisatie van een nieuw 17.000 m2 groot logistiek centrum, gelegen op enkele honderden meters van de huidige locatie. De vergunning is inmiddels verleend en de bouwwerkzaamheden starten in mei. Naar verwachting is de nieuwbouw begin 2016 gereed. "De nieuwbouw past naadloos in de visie van Frankort & Koning op een modern handelshuis: flexibel, slagvaardig en efficiƫnt", laat het bedrijf weten.

Erik Bongaerts, managing director van Frankort & Koning: "Het team van Frankort & Koning is blij met deze nieuwe stap in de uitvoering van onze strategie, die er voor zorgt dat onze huisvesting ook in de toekomst aan blijft sluiten bij de eisen die onze klanten en leveranciers stellen aan Frankort & Koning als handelsorganisatie. De realisatie van de nieuwbouw helpt ons om klanten ook in de toekomst het hoogst mogelijke serviceniveau te bieden. Het is mooi dat we deze stap kunnen realiseren in nauwe samenwerking met Groep Heylen en Fresh Park Venlo."Ralph Caspanni van Groep Heylen voegt daaraan toe: "Een aantal jaar geleden zijn de eerste contacten tussen Groep Heylen en Fresh Park Venlo gelegd vanuit de gedachte onze sterktes te bundelen. Fresh Park Venlo bezit een goed functionerend thematisch businesspark gelegen op de hotspot voor food en fresh logistiek. Groep Heylen is als creatieve investeerder gespecialiseerd in de realisatie van hoogwaardige logistieke gebouwen. Ik ben dan ook verheugd met het vertrouwen dat Frankort & Koning heeft uitgesproken in onze samenwerking, waaraan tevens Wijnen Bouw werd toegevoegd als gespecialiseerde aannemer. Voor mij is dit een bevestiging van de vruchtbare samenwerking tussen partijen die elkaar aanvullen."
Lizbeth van den Boogaart, manager van Fresh Park Venlo over de samenwerking: "Frankort & Koning is al vanaf de start van het bedrijf gehuisvest op Fresh Park Venlo en weet daardoor als geen ander wat het belang is van een strategische locatie. Het bedrijf is als eerste grootschalig begonnen met het verwerken van de reefer containers (met import fruit) in het achterland, dichtbij hun klanten in Duitsland, waardoor de leveringen vanaf Fresh Park Venlo snellere en betrouwbaarder zijn geworden. Door groei en nieuwe logistieke ontwikkelingen werd het voor Frankort & Koning noodzakelijk om de huisvesting te vernieuwen. Met deze samenwerking hebben we samen met investeerder Groep Heylen een goede modus gevonden om aan de wensen van onze klant Frankort & Koning invulling te geven"

Voor verdere informatie:
Ralph Caspanni
Groep Heylen Nederland
+ 31 (0)6 3197 4336

Martijn van den Berg
Frankort & Koning
+31 (0)6 5156 3058

Lizbeth van den Boogaart
Fresh Park Venlo
+31 (0)77 323 5705

Publicatiedatum: