Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van guacemole naar broccomole

Er is zo veel meer mogelijk met groente! Dat bloemkool gebruikt kan worden als rijst en pizzabodem weet onderhand iedereen. Dat worteltjes en courgette dienen als een prima pasta-vervanger is ook geen vervanger meer. Maar broccoli als basis voor guacemole, die hadden we nog niet gehoord.



Broccomole, zo noemen de bedenkers het en ze gaan er prat op dat er maar 1/3e van de calorieën uit guacamole in zit. Het hele recept is hier te vinden, bij Domestic Fits. Wie zet de nacho's klaar?
Publicatiedatum: