Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johannes Janssen en Willem Dijk starten JOORS.nu

Per 1 januari 2015 hebben Johannes Janssen en Willem Dijk de handen ineen geslagen voor het oprichten van JOORS.nu BV. JOORS.nu is een nieuw en uniek online handelsplatform, waar retailers en detaillisten hun aardappelen, groenten en fruit rechtstreeks van telers en importeurs kunnen kopen. Uniek aan JOORS.nu is dat de klant op het handelsplatform volledig inzicht heeft in de aanbieders en de aangeboden producten. Hierdoor kunnen retailers en detaillisten precies die producten selecteren, die passen bij hun winkel. JOORS.nu is een nieuw concept op internet en daarmee helemaal klaar voor de toekomst.De familie Janssen en Willem Dijk AGF hebben hun krachten gebundeld in één mooi bedrijf, aldus Willem Dijk JR. Het afgelopen jaar heeft de familie Janssen het concept ontwikkeld achter JOORS.nu. Wij brengen onze organisatorische vaardigheden in en daarnaast neemt JOORS.nu een deel van ons assortiment op. JOORS.nu is gevestigd in Vollenhove, gezien de centrale ligging zijn er in noord en midden Nederland vele transport technische mogelijkheden om verder samen te werken.

JOORS.nu is een zelfstandig opererend bedrijf met Johannes Janssen als directeur. Inkoop en verkoop worden gedaan door Johan en Johannes Janssen.

Voor meer informatie:
Joors.nu BV.
De Weyert 26
8325 EM Vollenhove
Tel: 0527-244944
Johan: 06-53 11 63 00
Johannes: 06-53 11 63 01
[email protected]
www.joors.nu
Publicatiedatum: