Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter van der Klift, Milestone Fresh:

"Groot gebrek aan equipment wereldwijd"

Tholen - "In de afgelopen maanden is het duidelijk waarneembaar dat er op wereldwijd niveau een groot gebrek is aan temperatuur gecontroleerde containers (reefers). Met de wetenschap dat de rederijen momenteel de reefervloot alleen maar op peil houden door de defecte units te vervangen voor nieuwe, zal deze situatie in het komende half jaar naar alle waarschijnlijkheid ook nog niet snel veranderen", verwacht Peter van der Klift van Milestone Fresh. "Het feit dat meerdere havens momenteel congestie-onderhevig zijn, zorgt ervoor dat er alleen maar meer onrust is op de markt."


Co van Es en Peter van der Klift
 
"Meer dan in andere jaren is het een enorme uitdaging om de producten op tijd te laten vertrekken vanaf de oorsprong en uiteraard ook op tijd aan te laten komen op plaats van bestemming. In de editie van juni hebben wij al een artikel geschreven waarin wij aangaven dat het gebrek aan equipment de markt zal veranderen. Tijdens de afgelopen maanden hebben wij dan ook goede afspraken gemaakt met de verschillende rederijen omtrent spreiding. Met ons aanbod van zowel export naar Afrika, Azië en Amerika als import vanuit dezelfde regio's hebben wij hierin de mogelijkheid kunnen creëren om zekerheid te stellen in het benodigde equipment, daar waar nodig", besluit Peter.


Voor meer informatie:
Milestone Fresh
Peter van der Klift
Tel.: +31 (0)10 2580900
Fax: +31 (0)10 2022682
Mob: +31 (0) 6 12853096
fresh@milestonefresh.nl
www.milestonefresh.nl