Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 tot 16 april 2015

Holland Paviljoen bij tweede editie van Worldfood Warsaw

De NCH, Het Nederlandse Centrum voor Handelsbevordering, organiseert, als er voldoende belangstelling voor is door Nederlandse bedrijven, een Holland Paviljoen tijdens de tweede editie van WorldFood Warsaw. Deze beurs vindt plaats van 14-16 april 2015 in Warschau International Expocentre EXPO XXI in Warschau. Je kunt je ook aanmelden voor een extra matchmaking programma, dat is georganiseerd door de Nederlands/Poolse Kamer van Koophandel (NVIC).

Waarom WorldFood Warsaw?
WorldFood Warsaw is de enige beurs in Warschau, die zich met name toelegt op voeding. Naar verwachting zullen er veel Oost-Europese landen aanwezig zijn, behalve Rusland. Het Holland Paviljoen biedt een unieke kans om je bedrijf te presenteren en nieuwe klanten te ontmoeten.

De eerste editie van WordFood Warsaw 2014 trok meer dan 3.000 professionele bezoekers en werd bezocht door vertegenwoordigers van groothandelaren, supermarkten en winkels, waaronder Auchan Polen, Carrefour Polen, Krakowski Kredens, Leclerc, Malpka, Spolem, Tesco Polen en meer. Ook internationale distributeurs bezochten WordFood Warschaw. Klik hier voor een rapport van 2014.

Met 38 miljoen consumenten en een groeiende markt biedt Polen mooie mogelijkheden voor Nederlandse producten.

Trends in Polen:
- Behoefte aan innovatieve producten, verse producten en biologische producten.
- Consumenten zijn bereid om meer geld te besteden aan voedingsmiddelen als het gaat om gezonde voeding. Supermarkten hebben deze trends opgemerkt en concentreren zich steeds meer op vers.
- De retailmarkt zal waarschijnlijk consolideren. Er zijn nu te veel spelers.

Exposnten op Worldfood Warsaw zijn gegroepeerd in de volgende sectoren:
  • Agrifood, waaronder AGF
  • Dranken
  • Voedselingrediënten
  • Productietechnologie
Voor meer informatie over de beurs: www.worldfood.pl/worldfood-warsaw-2015-is-coming

De NVIC organiseeert een Matchmaking Programma voor handelaren en kan helpen je te introduceren aan Poolse partners, agenten, distributeurs en klanten. Dit gebeurt in de dagen voorafgaand aan de WorldFood Warsaw. Op basis van de wensen van de deelnemende bedrijven zal de NPCC één op één gesprekken organiseren met uw prospects. Over deze matchmakingsessies zijn bedrijven zeer te spreken. "Deze zijn zeer nuttig voor het opstarten van activiteiten in een land waar je nooit eerder bent geweest", luidt een opmerking.

De kosten voor deelname is afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor meer informatie of om je plaats te reserveren in het matchmakingprogramma: neem contact op met Elro van den Burg (+48 - 609 480 395, [email protected] of ga naar www.nlchamber.com.pl

Deelname met een stand in het Holland Paviljoen
Tijdens de beurs kun je deelnemen aan het Holland Paviljoen. Op de stand zal je bedrijfsnaam goed zichtbaar zijn. De stand wordt professioneel georganiseerd, uitgerust en ondersteund door het NCH op het terrein tijdens de beurs. De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen zijn 410 euro, inclusief BTW. De minimale standgrootte is 9 m2 per bedrijf.

Het volgende is inbegrepen per expositieruimte
:
- Holland uitstraling van het paviljoen
- Tapijt in oranje kleur
- Bedrijfsnaam in de stand
- 1 tafel
- 2 stoelen
- 1 infobalie met plank, 100x50
- 1 literatuur houder A4
- 1 hanger aan de muur
- 1 afvalemmer
- Elektriciteit aansluiting 230 V - tot 2 KW
- 1 spot per 3 m2
- Reiniging van de stand
- Totale organisatie door de NCH
- Uw profiel in een Holland flyer (in Engels en in Poolse taal)

Bedrijven die deelnemen aan het Holland Paviljoen door het NCH profiteren van een korting. Zij betalen 225 euro in plaats van 450 euro. Dit omvat: notering van de onderneming in de officiële beurscatalogus met maximaal 50 woorden, een exemplaar van de officiële catalogus, badges, 2 uitnodigingen voor de beurs, 1 parkeerpass voor 3 dagen en WiFi-toegang voor 1 apparaat.

Klik hier voor de locatie van het Holland Paviljoen in hal 4

Geïnteresseerd in deelname?
Vul het aanvraagformulier in en stuur het naar Yvonne Wigchert: [email protected]. Telefoon: +31 - 703441523
Publicatiedatum: