Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
500 kg zoete aardappelen verbruikt, 20.000 receptenkaarten uitgedeeld

Amercian sweet potato promoties groot succes

Het eerste half jaar van de promotie campagne van de American Sweet Potato in Europa is een groot succes. De American Sweet Potato marketing campagne is in volle gang, de eerste consumenten activiteiten zijn een feit en de consument is erg enthousiast over de sweet potato!De afgelopen maanden is de sweet potato gedemonstreerd op diverse locaties, waaronder de Markthal in Rotterdam, de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs Utrecht en op de ambachtelijke design beurs Meesterlijk in de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens de demonstraties konden er diverse sweet potato gerechten geproefd worden en receptenkaarten waren aanwezig voor het publiek om de gerechten thuis ook te proberen.

Daarnaast zijn er naar aanleiding van de persreis naar de VS diverse publicaties geweest in vakbladen en consumenten websites en magazines. In totaal is er een kleine 500 kg aan sweet potatoes verbruikt en zijn er bijna 20.000 receptenkaarten uitgedeeld.

Voor het nieuwe jaar staan er een aantal acties gepland waaronder ook de lancering van de website in drie talen en consumentenactiviteiten in Belgiƫ en Frankrijk.

Publicatiedatum: