Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JEM-id wint innovatieprijs

De Oude Kerk in Naaldwijk was gisteravond omgetoverd tot een podium voor de Westlandse MKB ondernemers. JEM-id is bekroond tot het meest innovatieve bedrijf van het Westland en ging er vandoor met de innovatieprijs. Van der Valk en de Groot heeft de MKB Westland Partners Ondernemersprijs gewonnen en ook Summit Health is in de prijzen gevallen. Zij zijn het meest onderscheidend in de branche.


Foto: Rolf van Koppen

Martijn van Andel van JEM-id is erg blij met deze prijs. "Innovatie is een van onze belangrijkste speerpunten. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en wij doen er met JEM-id alles aan om voorop te blijven lopen. Maar we kunnen alleen innovatief zijn als onze klanten ons daar ruimte voor geven, onze producten omarmen en de visie met ons delen dat we moeten blijven ontwikkelen. We zijn heel erg blij dat onze klanten dit inzien en ons deze ruimte geven!"

JEM-id Innovatie dagen
Om ervoor te zorgen dat klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche, organiseert JEM-id halverwege volgend jaar de JEM-id Innovatie dagen. Meer informatie over deze dagen volgt.

Voor meer informatie:
JEM-id
T: 0174 - 64 26 22
[email protected]
www.jem-id.nl
Publicatiedatum: