Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tramper Technology winnaar van Oranje Handelsmissiepakket

Afgelopen vrijdag heeft Tramper Technology tijdens een feestelijke bijeenkomst in een van de hangars op Schiphol uit handen van Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, een "Oranje Handelsmissiepakket" in ontvangst mogen nemen.

Deze prijs wordt uitgegeven door het Oranje Handelsmissiefonds, een samenwerking tussen KLM, ING, MKB Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken en biedt jaarlijks aan 10 Nederlandse MKB ondernemingen steun om hun internationale doelen te realiseren.Voor deze tweede editie hadden 250 bedrijven zich ingeschreven en werden tien winnaars geselecteerd. Er is een zorgvuldige selectie gemaakt waarbij gekeken werd naar ambitie, omzet, innovatiekracht en inspiratie voor andere ondernemers.

Het pakket bestaat uit een symbolische cheque ter waarde van circa € 10.000,- voor volledig begeleide en gefaciliteerde deelname aan een handelsmissie of internationale beurs. Tramper gaat het pakket inzetten om de Noord-Amerikaanse markt te verkennen en betrouwbare partners voor een verdere samenwerking te zoeken.

Al meer dan 28 jaar ontwikkelt en produceert Tramper Technology verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende industrie.

www.trampertechnology.nl
Publicatiedatum: