Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe exotische huisstijl voor Yex

Yex introduceert vandaag haar nieuwe huisstijl. Het bedrijf bestaat bijna twee jaar en was toe aan een huisstijl die aansluit bij de passie die Yex heeft voor exotische groente- en fruitsoorten. Martijn de Graaf, directeur van Yex: "We willen onze klanten blijven verrassen met onze aanpak en onze passie."

De afgelopen tijd heeft het bedrijf mooie stappen gezet om haar doel, de consumptie van exoten vergroten, te verwezenlijken. Met een assortiment van meer dan 200 verschillende artikelen uit meer dan 50 landen als resultaat, is Yex trots op haar netwerk van leveranciers en klanten.

Wat Yex vooral typeert, is de passie voor het product. Met deze nieuwe stijl straalt Yex aan alle kanten het exotische en tropische gevoel uit dat bij het bedrijf en haar producten hoort. Het logo is ook gemoderniseerd, zodat het modern en fris oogt. De komende tijd wordt de nieuwe huisstijl verder doorgevoerd in alle communicatie-middelen.

Bij de nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een vernieuwde website, die vanaf vandaag live is: www.yex.nl

Yex BV
ABC Westland 120
2685 DB Poeldijk
Tel: 0174 214 530
www.yex.nl
info@yex.nl


Publicatiedatum: