Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Andreas Schindler: "Voor alle maten en kwaliteiten een markt door globale benadering"

Don Limon: verkoop in Europa, Azië en Noord-Amerika

De lime-markt is vanaf eind augustus slecht geweest, maar is zich nu aan het herstellen. Dat vertelt Andreas Schindler van Don Limon, dat samenwerkt met telers uit Mexico, Colombia en Brazilië. Op de Noord-Amerikaanse markt richt Don Limon zich hoofdzakelijk op de verkoop van limes en mango's, maar het levert ook citrus, druiven, (water)meloenen en appelen.



"We leveren niet alleen in Europa, maar ook in Azië en Noord-Amerika. Zo realiseren we goede verkopen in Canada en het Noordoosten van de VS. We hebben kantoren in China en bereiden ons voor om ook een kantoor in Dubai te openen. Voor onze producten moeten we markten ontwikkelen voor alle maten en kwaliteiten, daarom gaan we globaal. Nu de Russische markt dicht is voor Duitse appelen, verkopen we ze in Centraal-Amerika", vertelt Andreas.



Aanvankelijk werkte Don Limon vaak met producentenmerken, maar men streeft voor de lange termijn om door een vertrouwensrelatie de producten onder het Don Limon-label te vermarkten. China is volgens de handelaar momenteel een booming markt, maar ook een hele moeilijke. "Deze markt heeft speciale kwaliteitseisen en een totaal verschillende bedrijfscultuur. Vooralsnog verkopen we geen limes in China, omdat men die betrekt uit Vietnam en Thailand. Het is een markt die kijkt naar hele speciale items."



Voor de toekomst is volgens Andreas de oostkust van de VS een markt met een groot potentieel. Hiervoor wordt ook een kantoor in Peru geopend. "Het streven is om onze business te vergroten, stabieler te maken en meer te verfijnen. We willen de kennis die we in de ene regio opdoen meenemen naar de andere. We zijn experts in het creëren van vertrouwen. Dat maakt ons succesvol. Ons team van internationale experts met native speakers uit alle regio's, zorgt dat we permanent leren."




Voor meer informatie:
Andreas Schindler
Don Limon
Tel.: +49 (0)40-3095499-45
Email: aschindler@pilz-schindler.de
Web: www.don-limon.de