Cursus Nederlandse taal voor de ploegbazen van Piet Looije

De ploegbazen van Piet Looije zijn op cursus Nederlandse taal geweest. "Onze Poolse voormannen spreken natuurlijk al Nederlands, maar om de communicatie nog beter te laten verlopen is er gekozen voor verdere bijscholing. Door een bredere kennis van het Nederlands worden de opdrachten duidelijker en zal er efficiƫnter worden gewerkt", laat Piet Looije weten. "Omdat we hebben gemerkt dat na het volgen van een cursus Nederlandse taal de kloof minder wordt tussen de Poolse en de Nederlandse medewerkers, investeren we graag in het opleiden van personeel."

P. Looije bezig met S.N.F. keurmerk voor woningen van Poolse medewerkers
Hij vervolgt: "Ons bedrijf investeert ook graag in de huisvesting van de medewerkers zelf, vanuit de visie: alleen met een goed dak boven je hoofd kun je optimaal leven en werken." Dit uitgangspunt is onlangs onderstreept door het aanvragen van het SNF-keurmerk.Wat houdt dit keurmerk precies in?
Voluit staan de letters SNF van het keurmerk voor Stichting Normering Flexwonen. Met deze certificering wordt bevestigd dat de woonruimte van buitenlandse werknemers voldoet aan de normen die gelden voor huisvesting van arbeidsmigranten. Een veilig gevoel voor omwonenden, gemeente maar natuurlijk vooral ook voor de werknemers zelf!

Veiligheid
Een ander belangrijk aspect is de veiligheid, dit komt terug in het feit dat er personeel is met E.H.B.O. of B.H.V. diploma's. "Ook dient ons personeel veilig vervoert te worden naar onze klanten. Onze auto's en bussen worden goed onderhouden om de veiligheid optimaal te kunnen waarborgen."
Voor meer informatie:
P. Looije AGF
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
0174 52 32 02
06- 22 56 76 07
www.looijeagf.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven