Special Dienstverlening op AGF.nl en Groentennieuws.nl

In oktober en november hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'Dienstverlening' centraal bij AGF.nl en Groentennieuws.nl. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden. Dienstverlening is een breed onderwerp en hieronder vallen bedrijven die een bepaalde dienst of service bieden. Denk hierbij aan advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus.



Mocht je interessant persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Natuurlijk moet het wel gerelateerd zijn aan het onderwerp dienstverlening en een duidelijke link hebben met AGF. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een mooie gelegenheid om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente specialblok.

Je kunt een maand lang een banner boeken op de dagelijkse nieuwsbrieven van AGF.nl en Groentennieuws.nl voor 1.100 euro of op de websites voor 630 euro. De prijs voor zes weken adverteren is voor we nieuwsbrieven 1.500 euro en voor beide sites 900 euro.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.